fbpx

Femme fatale 2014

Dogodki, Zanimivosti

Danes zvečer bomo priča edinstveni prireditvi, na kateri bo v ospredju devet izjemnih žensk. Izbor Femme fatale, ki se bo zgodil nocoj v Festivalni dvorani v Ljubljani, bo res nekaj posebnega, saj se pod režijo podpisuje izjemen režiser, koreograf in organizator najodmevnejših dogodkov v državi, Igor Jelen – Iggy. Femme fatale so ženske z izjemnimi zgodbami, […]

femmefatale

femmefataleDanes zvečer bomo priča edinstveni prireditvi, na kateri bo v ospredju devet izjemnih žensk. Izbor Femme fatale, ki se bo zgodil nocoj v Festivalni dvorani v Ljubljani, bo res nekaj posebnega, saj se pod režijo podpisuje izjemen režiser, koreograf in organizator najodmevnejših dogodkov v državi, Igor Jelen – Iggy.

Femme fatale so ženske z izjemnimi zgodbami, polne energije, karizme in brezmejnih uspehov. Za vzgled in navdih mnogim. Izbor Femme fatale poteka pod okriljem revije Eva, zmagovalko pa izberejo bralci priljubljenih revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Lepa & zdrava, časnika Svet24 in revije Eva. Bralci so lansko leto za Femme fatale izbrali dobrotnico Ano Lukner.

Letošnje nominiranke so:

Nataša Berginc
Je lastnica in direktorica podjetja AND by Andraž, ki je bilo ustanovljeno leta 1989 in se lahko pohvali, da ima celotno proizvodnjo v Sloveniji. Nataši se zdi pravi privilegij, da lahko združuje svoje delo s hobijem in pri tem uživa ter doda, da če bi bila danes na začetku svoje poti, bi spet izbrala isto.

Katarina Matejčič
Verjetno prav nihče nima nič proti, ko mesto televizijske poročevalke s terena zavzame svetlolasa lepotica, ki jo kot novinarko, ki večinoma pokriva gospodarske teme, gledamo na Pop TV. Sebe opisuje kot vztrajno osebo, ki v življenju stvari vedno počne stoodstotno, ne mara polovičarstva in želi, da jo ljudje poznajo po stvareh, ki jih dela v službi, in ne po zasebnem življenju.

Sanja Modrić
Na RTV Slovenija bi ji skoraj lahko rekli ‘športna kraljica’, a Sanja je veliko preveč skromna za kaj takega. Sanja je ponosna na to, da opravlja delo, o katerem je sanjala že v srednji šoli, in da v njem še vedno uživa. Meni, da je neverjetno, kako športni uspehi združijo ljudi, še posebno v današnjih časih, ko jih je vse več na robu revščine.

Ilka Štuhec
V trenutku, ko vstopi v prostor, ga napolni z neverjetno pozitivno energijo, in to tudi, če si jo pravkar spoznal. Njen prepoznavni nasmeh pa je tisto skrito orožje, ki človeka takoj razoroži. Prizna, da je odvisna od športa, od vseh zvrsti športa, ne le od smučanja. Uspešnost meri s tem, da dela tisto, kar ji je všeč, da to rada dela in da doseže tisto, kar si je zastavila.

Damjana Bakarič
Poznate jo kot neizprosno in načelno novinarko nacionalne televizije, ki navdušuje predvsem v Tedniku, kjer razgrinja usode manj srečnih. Sama pravi, da nima posebne vzornice, všeč pa so ji močne, samozavestne, vztrajne, dobre, srčne ženske, ki se znajo postaviti zase, kadar je treba, in ki znajo pokazati vso svojo ženstvenost.

Tanja Skaza
Je direktorica družinskega podjetja Plastika Skaza iz Velenja, vodilnega podjetja v Sloveniji v predelavi in oblikovanju plastičnih mas ter posledično proizvodnje, ki zaposluje več kot dvesto ljudi. Prizna, da si kot zelo zaposlena poslovna ženska rada privošči tudi malce razvajanja, saj kljub temu, da prosti čas najraje preživlja z družino, potrebuje tudi nekaj časa zase pa tudi za klasični ženski večer.

Živa Rogelj
Že med študijem dramaturgije je začela delati v različnih medijih, a je bila televizija tista, ki jo je najbolj pritegnila, saj je uživala v izjemnem prepletu oziroma čarovniji slike in besede. Rada je pripovedovala zgodbe, dobre, lepe zgodbe, se iz njih učila in spoznavala nove ljudi.

Andreja Semolič
Inovatorka in utemeljiteljica Pedokinetike®, odprtega sistema razvoja človeka, s poudarkom na zgodnjem obdobju, od rojstva pa do samostojne hoje, teka in skoka, je nekdanja vrhunska bodibilderka, športna pedagoginja in Feldenkrais® praktik. Danes je samostojna podjetnica z dvema zaposlenima, programe koncepta Pedokinetike® – igrive vadbe za dojenčka pa s svojimi avtoriziranimi vaditelji širi po Sloveniji in v tujini.

Snežana Vukmirović
Ena naših najboljših atletinj, ki je lani, po odlični sanjski sezoni, osvojila naziv najboljše atletinje leta 2013, je prava borka in vztrajna ženska, ki je lahko vzgled mnogim. Po porodu se je v atletiko vrnila še boljša, trikrat na teden se na treninge iz rodnega Kopra vozi v Ljubljano, obenem pa uspešno združuje profesionalno športno kariero in materinstvo.

Že imate svojo favoritko?


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam