fbpx

Družini Vogue se je pridružila Savdska Arabija!

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran

Savdska princesa bo prva odgovorna urednica Vogue Arabie.

Savdska Arabija je dobila svoj lastni Vogue. Družini mednarodne modne revije se bo oktobra pridružila internetna različica, ki bo berljiva tako v angleškem kot tudi v arabskem jeziku, naslednje leto spomladi pa bo arabski Vogue dostopen še v tiskani obliki.

Glavna in odgovorna urednica je nihče drug kot savdska princesa Deena Aljuhani Abdulaziz. Ikona stila in mode, ki se je v kraljevo družino poročila, pravi:

”Arabski svet ima 350 mio ljudi in še nikoli niso imeli Voguea. Dolgo smo čakali na to, zdaj je končno napočil pravi čas.”

Princesa velja za zelo kreativno in močno poslovno žensko, ki se spozna na trende tako v zahodnem, kot tudi arabskem svetu.

IMG_4220

Je lastnica modnega butika D’NA in prava trendsetterka. Dobro poznana v visokih krogih mode je napovedala, da bo novi Vogue ljubezensko pismo vsem ženskam in ljubiteljicam mode in upa, da bo arabsko kulturo, z opravljanjem svojega dela, približala zahodnem svetu, še najbolj Ameriki, kjer je njihov svet velikokrat napačno razumljen ravno zaradi medijev, ki predstavljajo popačeno sliko te države.

IMG_4217 IMG_4218

Foto: Vogue, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam