fbpx

Dolgočasna očala so preteklost! Zabavna očala so nov trend!

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, PR novica, Prva stran

Z modnih brvi na vaše oči!

Ste se že kdaj vprašali, kaj je skrivnost ljudi, ki so od glave do pet popolnoma urejeni? Kaj je tista pika na i, ki videz zaključi in nadgradi? Drage moje, to so dodatki. Takšni in drugačni, nam najljubša pa so očala!

Očala so poleg obrvi namreč okvir obraza. S pravilnim svetovanjem lepe poteze obraza okvirji še poudarijo. Minili so dnevi, ko so se mame z mladostniki prerekale o nošenju očal. Lahko bi rekli, da je danes bolj pogosto slišati:

»Mama, želim si očal, veš kako dober modni dodatek so!«

Zaradi sedenja pred računalnikom naše celotno uredništvo posega po očalih in verjamemo, da nismo edini. Steklena okenca so svojo praktično, okulistično funkcijo že zdavnaj dopolnila z modno-stilsko funkcijo. Posamezniku dajo šarm, saj je na »piflarskem modnem« videzu nekaj posebnega!

Mladi se lahko z nešteto možnimi okvirji izrazijo in stilsko izstopajo. S tem se strinjajo tudi modni oblikovalci, saj na modnih brveh že kar nekaj časa opažamo trend očal, ki namerava v modnih prestolnicah tudi ostati. Modna ikona Olivia Palermo se strinja:

»Očala so neprecenljiv šik dodatek, ki ga vedno poskušam uvesti v svoj stil! Obožujem očala na sto načinov!«

Modno noto dodajo tudi mlade modne blogerke, ki očala nosijo tudi, če nimajo dioptrije.

Skozi kakšna očala pa bomo na svet gledali v letošnjem letu?

V trendu bodo predvsem retro očala kot jih vidimo v seriji Mad Men, mačji okvirji za modne damice v slogu Audrey Hepburn in barvni okvirji za drznejše. Kot klasika, ki nikoli ne zamre, pa so tu minimalistični ter sofisticirani okvirji, ki so bolj primerni za službeno okolje.

Sami že vrsto let po strokovni in modni nasvet zahajamo v optiko Clarus, kjer nas nikoli ne razočarajo, saj sledijo tako modnim kot strokovnim trendom. Priporočamo jih zaradi dolgoletnega zaupanja, ki ga gradijo s številnimi strankami.

Mladi si zaradi finančnega zalogaja očala priznanih modnih znamk težje privoščijo, vendar je to sedaj mogoče tudi v Ljubljani. Zanimivo, kajne? V Clarusovi poslovalnici na Cankarjevi cesti 3 v Ljubljani mladim ponujajo obširno ponudbo modnih očal, ki so cenovno dostopnejša. Mladi lahko torej obiščete specializirano Clarus poslovalnico na Cankarjevi, ki je namenjena prav vam! Sama sem kot študentka in blogerka s precejšnjo dioptrijo, pravzaprav sem brez njih slepa miš, navdušena!

 

Oči so naše okno v svet, z njimi odkrivamo, zato je pri skrbi oči najpomembnejše zaupanje. Pomembno je, da za vaše oči skrbijo strokovnjaki z bogato tradicijo dela. Vse optike Clarus po Sloveniji imajo ambulanto, široko ponudbo, so brez čakalnih dob in nudijo tudi zavarovanje za očala. Nam najpomembnejše, so zelo odzivni za posebne želje, saj se njihovi zaposleni nenehno izobražujejo. Svetujejo tudi najbolj zahtevnim strankam, saj je njihov cilj zadovoljstvo strank.

Optika Clarus ima kot uveljavljeno in vsem poznano ime s 25-letno tradicijo po Sloveniji kar 21 poslovalnic. Za odrasle modne dive vam priporočamo, da obiščete njihovo poslovalnico na Wolfovi v Ljubljani, kjer imajo v ponudbi prestižne znamke, letos pa bodo začeli ponujati tudi high couture očala. Z modnih brvi takoj na vaše oči!

 

Foto: Anastasija Kajba


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam