fbpx

Čudovite in modne smernice za jesen in zimo

Moda, Novice

Prevladujejo oblačila bež, nežno sive, rjave in vinsko rdeče barve, narejena izključno iz visokokakovostnih materialov.

Na povabilo znamke Massimo Dutti, smo si včeraj v ljubljanskem Emporiumu ogledali novo žensko in moško kolekcijo jesen/zima, kjer prevladujejo oblačila bež, nežno sive, rjave in vinsko rdeče barve. Oblačila so narejena izključno iz visokokakovostnih materialov, kot so svila, kašmir, volna (merino, alpaka, angora) in ovčje usnje.

073mv1

050mv1

044mv1

101mv1

Začetek modne zgodbe španske blagovne znamke Massimo Dutti sega v leto 1985 in je na začetku ponujala oblačila za moške. Po prevzemu skupine Inditex (h kateri spadajo tudi znamke Zara, Stradivarius, Pull and Bear in  Bershka), leta 1991, pa so lansirali tudi žensko kolekcijo.

Njihove kolekcije so namenjene poslovni in urbani ženski, ki se rada v svojih oblačilih počuti udobno in sproščeno, tako na delovnem mestu kot v prostem času. Posebnost letošnje kolekcije je pridih športnosti. Tipičen moški Massimo Dutti pa je sofisticiran in urejen v vsakem trenutku dneva in obožuje udobna oblačila, ki dvigujejo samozavest.

024mv1

005mv1
003mv1

 

Massimo Dutti v Emporiumu na 400m² ponuja najnovejšo modo trendovskih poslovnih in elegantnih  oblačil, obutve ter dodatkov tako za  ženske kot  moške.  Prodajne police pa se z novimi kolekcijami oblačil, obutve in dodatkov osvežujejo dvakrat tedensko.

 

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam