fbpx

Čudovita poletna kolekcija kozmetične hiše Lancôme

Lepota, Ličenje, Novice, Prva stran

Summer Bliss.

V novi poletni kolekciji so se znašli glosi za ustnice, bronzer, set senčk za oči v bronastih odtenkih, laki za nohte in eliksir, ki bo vašemu obrazu podaril sijaj.

Po predstavitvi inovativnega glosa za ustnice Juicy Shaker, je francoska kozmetična hiša Lancôme, predstavila še poletno kolekcijo in svojo obstoječo paleto osvežila z novimi toni, primernimi za poletne dni.

Lancome_SummerBliss_Lipstick.jpg.pagespeed.ce.SkXMBlc16a

Summer Bliss kolekcijo je navdihnilo mediteransko poletje in jo sestavljajo vsi izdelki, ki so potrebni, da tudi poleti zasijete s stilom. Bronzer, ki se preliva v treh odtenkih, paleta za oči v zlatih in bronastih barvah, kremaste obrobe za oči v temnozeleni, zlati in barvi sivke, bodo tako vaš glavni atribut za večerne izhode.

Lancome_SummerBliss_Bronzer.jpg.pagespeed.ce.wLxUUUfGkJ

Čez dan pa bo zadostovalo, če si boste na obraz nanesli trifazni eliksir, ki bo vašemu zagorelemu obrazu dodal sijaj ter na ustnice dodali enega izmed 16 različnih odtenkov glosa.

Lancome_SummerBliss_Fluid.jpg.pagespeed.ce.WGQdnoSRck Lancome_SummerBliss_Nailpolish.jpg.pagespeed.ce.I2LFEB4KxT Lancome_SummerBliss_Eyeshadow.jpg.pagespeed.ce.6UT4cobaAM Lancome_SummerBliss_Eyeliner.jpg.pagespeed.ce.6LKEFAED-t

Foto: Lancôme


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam