fbpx

Casting za Miss Universe Slovenije 2015

Dogodki, Domača scena

Aktualna Miss Universe Slovenije 2015, Urška Bračko, bo svojo krono in lento predala svoji naslednici že to jesen. Prestižni naslov Miss Universe Slovenije odpira vrata iz anonimnosti v svet slave, z njim pa mnoga prestižna potovanja, spoznavanja svetovno znanih zvezd, številne nagrade in darila, delo v svetu mode. Nenazadnje pa je prestižni naslov tudi odskočna […]

Aktualna Miss Universe Slovenije 2015, Urška Bračko, bo svojo krono in lento predala svoji naslednici že to jesen. Prestižni naslov Miss Universe Slovenije odpira vrata iz anonimnosti v svet slave, z njim pa mnoga prestižna potovanja, spoznavanja svetovno znanih zvezd, številne nagrade in darila, delo v svetu mode.

Vir: ekskluzivno.si

Vir: ekskluzivno.si

Nenazadnje pa je prestižni naslov tudi odskočna deska za šolanje, prepoznavnost in nenazadnje tudi za življenje nasploh. K vsemu temu pa je treba dodati še nastop na svetovnem izboru in več tedenske priprave nanj v eni izmed tujih, eksotičnih držav.

Castingi za izbor Miss Universe Slovenije bodo potekali v četrtek, 20. avgusta ob 11h v Ljubljani in v soboto, 22. avgusta v Kopru. Vse kandidatke se lahko prijavite na [email protected] (pošljite svoje podatke in sliko). Vse kandidatke morajo biti stare najmanj 18 let, neporočene, ne smejo biti ločene in morajo biti brez otrok.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam