fbpx

Čarobni svet čevljev Manola Blahnika

Moda, Novice, slider

“Manolo (The Boy Who Made Shoes for Lizards)”

Ime Manolo Blahnik kot sinonim dizajnerskih čevljev, bi brez dvoma pripisali k liku Carrie Bradshaw iz popularne serije Seks v mestu. Kmalu ga bomo lahko videli na velikih zaslonih, saj se pripravlja velik dokumentarni film, ki bo razkril nekaj skrivnosti in trikov trgovinskih čevljarjev.

Manolo Blahnik je eden izmed najbolj vplivnih in najbolj zaželjenih oblikovalecev ženske obutve, ki nas s svojimi kreacijami in spretnostjo navdušuje že od leta 1971. V dokumenatrcu Michaela Robertsa, nas bo Manolo popeljal v svoj čarobni svet čevljev in delil najzanimivejše trenutke o svoji dolgoletni karieri.

Mandatory Credit: Photo by Will Ragozzino/BFA.com/REX/Shutterstock (5073643i) Manolo Blahnik Manolo Blahnik at Saks Fifth Avenue, 10022-SHOE Saks Fifth Avenue, New York, America - 10 Sep 2015

Manola poznam več kot 30 let in moram vam povedati, da je zelo kompleksna intelektualna in romantična oseba, katerega briljanten um in vrhunsko delo sta ustvarjena za kamero, je dejal Roberts.

Dokumentarec, naslovljen z “Manolo (fant, ki izdeluje čevlje za kuščarje)“, nam bo predstavil prej nikoli videne posnetke, v katerih bodo svoje mnenje o oblikovalcu povedali tudi Anna Wintour, Andre Leon Talley, Charlotte Olympia, Iman, Rihanna in Naomi Campbell.

Foto: variety.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam