fbpx

Čarobne blazinice za brezhibno polt

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, slider

CUSHION MANIA

Lancôme že več kot osemdeset let reinterpretira obstoječe lepotne ideale skozi prizmo prihodnjih trendov. Ne osredotoča se na modo kratkega veka, ampak na lepoto, prilagojeno resničnim potrebam žensk, ki so hkrati enostavne in zelo različne ter zahtevajo uporabo vrhunske tehnologije – prav tiste, ki jo uporabljajo Lancômovi laboratoriji.

Lancôme je, navdihnjen z izjemno izvirnimi in visokimi standardi azijske lepote, leta 2015 ustvaril lastno različico blazinic, da bi spodbudil povezavo med različnimi dojemanji lepote. To je bila prva blazinica ene izmed zahodnjaških kozmetičnih blagovnih znamk, ki je predstavila svojo reinterpretacijo tega izdelka za ličenje: formulo, ustvarjeno na podlagi nagrajevane podlage Teint Miracle.

Rezultat je bil Miracle Cushion, izdelek, ki je doživel svetovni uspeh in hkrati ustvaril nove želje in paradokse: svežino in praktičnost blazinic v različici, ki omogoča visoko stopnjo prekrivanja. Teint Idole Ultra Cushion je Lancômov odgovor na ta tehnični izziv – kombinacija blazinice nove generacije s popolno, izjemno sofisticirano različico legendarnih Lancômovih podlag.

Ena inovacija dopolnjuje drugo: Cushion Blush Subtil, blazinica, namočena s tekočimi pigmenti, ponuja občutek resnične svežine ob izjemnem učinku prekrivanja. Lancôme še naprej daje poudarek na užitek in enostavnost uporabe brezhibnih izdelkov za ličenje za ženske, kar brez dvoma dokazujeta tudi Teint Idole Ultra Cushion in Cushion Blush Subtil.

Nova tehnologija v kombinaciji s prilagojeno formulo

Teint Idole Ultra Cushion predstavlja tehnologijo nove generacije: Cushion Polar™, ki se prilagaja gostejši, bolj kremasti teksturi in omogoča boljše prekrivanje. Idealen izdelek za ženske, ki iščejo blazinico, ki omogoča visoko stopnjo prekrivanja. Skrivnost je v do sedaj še nevideni mrežici, ki prekriva preoblikovano gobico-blazinico. Formula pride na površino z enostavnim pritiskom mehke in prožne blazinice. Tehnologija Cushion Polar™ omogoča sproščanje optimalnega odmerka popolno filtrirane formule. Ta blazinica nove generacije se ponaša tudi z elegantno, šik obliko.

lancome-fall-2016-teint-idole-ultra-cushion-foundation-1

Danes je zdrava koža bolj kot kadarkoli eden izmed simbolov lepote in ta vlažilna formula, ki se počasi topi na koži, kožo hkrati tudi neguje, ščiti pred UV-žarki (zaščitni faktor 50) ter preprečuje nastanek prostih radikalov. Teint Idole Ultra Cushion je na voljo v šest različnih odtenkih, tako da lahko vsaka ženska najde tistega, ki najboljše odraža njeno naravno barvo polti.

cushion2_840_472

Minimalistična črno-zlata škatlica blazinice Teint Idole Ultra se opira na obliko drugih izdelkov iz linije Teint Idole Ultra, kar jo naredi še bolj zaželeno. Ta prečudovit in praktičen predmet bo postal neizogiben del vsebine ženskih torbic – idealen je za poslovne ženske, ki bodo diskretno popravile ličila med sestanki, med vožnjo s taksijem ali pred pravkar dogovorjenim zmenkom. Staro blazinico lahko zelo enostavno zamenjate z novo. Menjujte odtenke v skladu z odtenkom kože ali letnim časom. Odličen spoj lepote in ekološke trajnosti!

lancome-fall-2016-teint-idole-ultra-cushion-foundation-3

Cushion Blush Subtil: majhno, a maksimalno učinkovito

S čarobnim dotikom izboljšajte in osvežite videz polti, zasijte … Odprite škatlico razigrane oblike in odkrijte Cushion Blush Subtil, rdečilo, ki licem daje naraven lesk. Njegova gladka in zračna tekstura, oblikovana na podlagi tehnologije Air Cushion, ovije obraz v očarljivo svetlobo, pigmenti barve pa subtilno poudarijo ličnice.

cushion3_840_472

To razigrano rdečilo je na voljo v šestih rožnatih in oranžnih odtenkih, ki se lahko uporabljajo sami ali v kombinaciji, če želite doseči arty look. Nasvet Lise Eldridge, Lancômove direktorice za ličenje: nanesite enak odtenek rdečila in šminke za izjemno sofisticiran videz.

Informativne cene ter odtenki:
Teint Idole Ultra Cushion 01, 015, 02, 025, 03, 04 ~ 43€
Teint Idole Ultra Cushion (refil) ~ 30€
Blush Subtil Cushion 02, 022, 024, 025, 031, 032 ~ 39,50€

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam