fbpx

Bogastvu in lepoti narave se nihče ne more upreti

Lepota

Love Nature

Švedsko Podjetje Oriflame je na tiskovni konferenci v Botaničnem vrtu predstavilo tri vznemirljive nove Love Nature linije s sestavinami iz naravnih virov – vključno z znanimi super živili in z mnogimi koristmi, ki zadovoljijo potrebe vsakega tipa kože.

Enostavne, ciljno usmerjene rešitve negujejo vašo kožo in so prijetne za uporabo. Od trenutka, ko začutite teksturo in vonj Love Nature izdelkov, se vam razpoloženje takoj izboljša, vaša koža pa dobi vse, kar potrebuje. To pa še ni vse! Love Nature varuje tako vašo kožo kot planet, saj izdelki vsebujejo biorazgradljivo formulo brez parabenov in silikonov, pilingi pa vsebujejo le naravne delce. Prav tako so vse stekleničke in pokrovčki izdelani iz 40 % PET PETR materialov.

Vse to je del njihovega poslanstva, da zaščitijo naša morja in oceane ter praznujemo naravno lepoto sveta. Na tiskovni konferenci je nastopil tudi direktor botaničnega vrta dr. Jože Bavcon, ki je predstavil pomembna sodelovanja med švedskimi in slovenskimi botaniki iz preteklosti. Podjetje Oriflame je prispevalo sredstva za urejanja kotička Botaničnega vrta, kjer raste Scopolia carniolica (kranjski volčič), ki je v 18. stoletju navdušila legendarnega švedskega botanika Carla Linnéja.

V galeriji si oglejte nekaj utrinkov z dogodka.

Foto: Oriflame


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam