fbpx

Bizarno: S pomočjo dostavljavca hrane je ugotovila, da jo partner vara!

Odnosi

Nikoli ni prijetno ugotoviti, da te partner vara … ne glede na okoliščine.

Največkrat se to zgodi čisto slučajno, velikokrat na podlagi informacij, ki jih dobimo od prijateljev ali zlobnih opravljivcev – redko pa o partnerjevi nezvestobi izvemo od dostavljavca hrane!

23-letna Američanka Kayla Speer je pred kratkim doživela prav to. Bila je v zvezi z moškim, ki je stanoval v tri ure vožnje oddaljenem mestu. Učil se je za zaključne izpite, ona pa mu je iz ljubezni naročila Jimmy John’s sendviče, da mu jih dostavijo na dom. Nato pa …

Kayla je na Twitterju zapisala, kaj se je zgodilo.

» Želela sem ga presenetiti z lepo gesto in mu naročila sendviče. V zvezi sva že nekaj mesecev. Živiva oddaljena drug od drugega, približno tri ure vožnje z avtomobilom. Bil je tik pred zaključkom fakultete in pripravljal se je na zaključne izpite. Nekega večera, ko sem bila še v službi, sem pomislila, da bi ga lahko razveselila in sem pri Jimmy John’s naročila večerjo. Ob naročanju sem dostavljavcu povedala, da ne živim pri fantu, zato ne bom tam, ko bo hrano dostavil, saj živim tri ure vožnje stran.

Hrano sem naročila, fant pa mi je poslal SMS sporočilo, da si bo privoščil počitek. Napisala sem mu: »Hej, hrana je na poti do tebe. Prosim, daj dostavljavcu napitnino.« Ni odgovoril, zato sem sklepala, da spi.

Malce kasneje mi je poslal sporočilo, v katerem je samo zapisal hvala, nato pa so me poklicali iz Jimmy John’s.

Javila sem se, ker sem bila prepričana, da mi sporočajo, da je hrana dostavljena ali pa da je kaj narobe z mojo kreditno kartico. Nisem se mogla bolj zmotiti …

Dostavljavec me je vprašal, ali je bila naročena hrana za mojega fanta, na kar sem mu pritrdilno odgovorila. Zdelo se mi je čudno, daj sem mu že ob naročilu pojasnila, da je to za mojega partnerja.

Dostavljavec pa mi je nato dejal: »Običajno tega ne počnemo, vendar mislim, da morate vedeti … Ko sem vstopil v stanovanje, je bil vaš fant v samih spodnjicah, na postelji pa je ležala gola ženska …«

Jezna in razburjena sem mu zastavila nekaj vprašanj, na katere je umirjeno odgovarjal, in šele nato sem ugotovila, da govori resnico in da je bil fant v stanovanju res z drugo žensko.

Želim se zahvaliti Jimmy John’su za izjemno storitev in odnosa do strank. Bila sem zelo hvaležna, da so me poklicali.«

Ko se je zgodba razširila po družbenih omrežjih, so vsi začeli hvaliti prijaznost Jimmy John’sa.

Nato se je javil sam lastnik in zapisal:

»KAYLA!! Z veseljem bomo pripeljali hrano na zabavo, ki jo boš pripravila ob praznovanju konca zveze. Javi, kdaj in kje! Prosimo te, da nam pošlješ svojo telefonsko in naslov, da se dogovorimo!«

Kayla je potrdila, da bo zabavo nedvomno pripravila, vendar še ni sporočila, kje in kdaj. Povedala je še, da tudi še ni govorila z dostavljavcem, vendar mu je iskreno hvaležna za to, kar je storil – in storil je res nekaj dobrega!

Foto: Pinterest, Twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam