Bili smo na predstavitvi nove Collistarjeve linije Natura

Bili smo na predstavitvi nove Collistarjeve linije Natura

Na dan žena je bilo v blagovnici Maxi še posebej praznično. 40 novinarjev in blogerk je navdušeno spremljalo predstavitev nove, napredne negovalne linije COLLISTAR NATURA, sestavljene iz 95% naravnih sestavin, med katerimi je glavna zvezda Stevia. Med izdelki se skriva tudi čisto posebna Transforming krema, ki se z le žličko sestavin iz vaše kuhinje (sladkor, med, jogurt, limona, olivno olje) spremeni v neverjetno masko ali piling.

Si želite ustvariti poživljajočo masko po vaši meri? Morda čisto in povsem vaš sladkorni piling? Morda raje medeno masko? S povsem naravnimi sestavinami Stevio, kvinojo, ličijem, papajo, avokadom?

V ustvarjanje “kozmetike po meri” smo se na prijeten način prepričali prav na dan žena, 8.marca, v blagovnici Maxi, kjer je ekipa Collistar Slovenije (Orbico Beauty d.o.o.): vodja PR Natali Duhovnik, vodja znamke Vesna Ačko in trenerka znamke Andreja Ilič poskrbela za prijetno druženje (ter razvajanje brbončic) na predstavitvi naravne linije COLLISTAR NATURA, ki se je je udeležilo 40 novinarjev in blogerk, ki so bili nad linijo navdušeni.

 

 

Foto: Helena Kermelj