fbpx

Bili smo na otvoritvi prve trgovine kultne O bag znamke v Sloveniji!

Domača scena, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

O bag velja za vodilno silo na področju modnih torbic ‘po meri’.

Včeraj se je na modnem druženju v trgovini O bag na Slovenski cesti 28 v Ljubljani zbrala izbrana množica predstavnikov slovenskih medijev ter blogerjev.

Novo pomladno-poletno kolekcijo kultnih italijanskih modnih dodatkov sta si ogledali tudi naša najboljša plesalka Katarina Venturini, žirantka šova Zvezde plešejo, ter odlična igralka Iva Krajnc Bagola. Obe sta si ustvarili svojo O bag torbico ‘po meri’ – Iva si je izbrala eleganten črn nahrbtnik, v katerem bo nosila besedila gledaliških predstav, Katarina pa se je odločila za klasično obliko torbe O bag – ta jo je prepričala s svojo prostornostjo in praktičnostjo, ki ji je kot mamici leto dni in nekaj mesecev starega sinčka ta hip zelo pomembna.

Katarina Venturini, direktor Chemco, Sven Bichler, Iva Krajnc Bagola

Tea Hegeduš in Milan Gačanovič

 

Blagovno znamko O bag, ki velja za vodilno silo na področju modnih torbic ‘po meri’, je v Italiji leta 2009 ustanovila izkušena ekipa inovativnih posameznikov, ki so želeli modnemu tržišču ponuditi barvite in zabavne objekte poželenja. Nastala je torbica O bag, ki s svojim edinstvenim konceptom ‘po meri’ porabniku dovoljuje, da jo prilagodi svojemu okusu, stilu in potrebam. O bag je sinonim za inovativnost, vsestranskost in kreativnost.

Torbice, izdelane iz posebne gume EVA, prinašajo prav posebno izkušnjo – zaradi inovativnega materiala so namreč lahke, mehke, tople in prijetne na dotik ter vodoodporne. Zahvaljujoč številnim dodatkom, kot so različni ročaji, obrobe in notranje vrečke, O bag predstavlja idealno izbiro za vse tiste, ki svojega videza ne prepuščajo naključju. Popolno sožitje oblike in uporabnosti je O bag spremenilo v kultni modni dodatek, na katerega prisegajo vsi, ki pri ustvarjanju svojega videza iščejo večjo svobodo izražanja.

Danica Lovenjak

V galeriji si oglejte kolekcijo O bag, kjer poleg najrazličnejših torbic, najdete tudi ujemajoče se ure, zapestnice, očala, natikače ter druge čudovite dodatke, ki ponujajo nešteto možnosti eksperimentiranja, predvsem pa vedno nove in drugačne kombinacije. Po meri, seveda.

[huge_it_slider id=”3″]

Kolekcija O bag je na voljo v več kot 55 trgovinah po svetu.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam