fbpx

Bili smo na idealnem druženju z Ajdo Sitar

Dogodki, Lifestyle, Prva stran

Z uspešno blogerko Ajdo Sitar smo se družili v novi kavarni in slaščičarni Zvezda, v prenovljeni Narodni galeriji.

Uspešna lepotna in modna blogerka Ajda Sitar je v trenutno eni najbolj vročih kafetarskih lokacij v Ljubljani izbranim gostom premierno razkrila novo podobo svojega bloga, Ajdas.com. Čudovit ambient nove kavarne in slaščičarne Zvezda v sveže prenovljeni Narodni galeriji je z umetniško kuliso znamenitega Robovega vodnjaka idealno dopolnjeval Ajdino predstavitev lepotno dovršenega bloga. Poleg sijoče Ajde je poglede privlačil tudi foto kotiček, ki ga je z izdelki Vichy Idealia, slaščicami Zvezda in izbranimi pomladnimi detajli aranžirala seveda Ajda sama.

Ajda-41

Ajda5

Ajda3

Ajdin prenovljeni blog Ajdas.com njenim bralkam prinaša veliko funkcionalnih in lepotnih nadgradenj, ki omogočajo izvrstno uporabniško izkušnjo. Gostom je podrobnosti o svoji ljubezni do bloganja in prednostih prenovljenega bloga razkrila skozi zanimiv pogovor z glavno in spletno urednico Grazie, Špelo Štamol in Živo Slokan.

Ajda2

V živo so se skupaj premierno sprehodile po sveže preoblečenem blogu, ki sta ga Ajdi pomagala prenoviti fotograf in računalniški mojster Domen Blenkuš ter grafična oblikovalka in ilustratorka Vida Igličar. Sladkih cukrčkov pa ni razkrivala le Ajda, ampak je svoje slastne dobrote ponudila tudi Zvezda.

Ajda8

Številni lepotni mediji, blogerke in lepotne strokovnjakinje so bili še posebej navdušeni nad posebno torto Luiza, ki je pod umetniškim navdihom nastala ekskluzivno za Zvezdo v Narodni galeriji. Gostje smo imeli priložnost nazdraviti z vrhunskim francoskim vinom Cubiton, ki se lahko pohvali s trendi, inovativnim konceptom v lični embalaži.

Za piko na i pa je poseben Instagram kotiček z Vichy Idealia izdelki poskrbel za številne čudovite fotografije izpod rok udeleženk, ki jih najdete pod oznakami #idealnozajdo, #vichyslovenija  in #zvezdaljubljana.

Ajda4

Pokukajte na njen prenovljeni blog na Ajdas.com.

Foto: Domen Blenkuš


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam