fbpx

Bi verjeli, da danes Julia Roberts praznuje že 52. rojstni dan?!

Lepota

To so njene skrivnosti mladostnega videza!

Neštetokrat je bila razglašena za najlepšo žensko na svetu in mnoge dame ji zavidajo, kako neverjetno mladostna in sijoča je videti. Z nami je delila majhne trike, ki se jim lahko zahvali, da je videti tako mladostna.

Presenečeni boste, kako preprosto je biti tako negovan.

Nikoli ne gre spat z ličili! Tudi, ko je utrujena, si ne dovoli, da bi spala s šminko na obrazu. Ničesar ne more bolj pokvariti dobrega videza, kot oditi v posteljo z make-upom. Sredstvo, ki ga uporabljate za odstranjevanje, ni pomembno, lahko je tudi čisto navadno milo. Pomembno je, da je obraz čez noč svež in čist, saj se, medtem ko spimo, obnavlja, in če ga prekriva puder, se to ne bo zgodilo.

Ko je koža očiščena in lahko diha, je vse, pravi Julia, kar potrebujete, vlažilna krema. Prav temu izdelku je njen obraz vedno svež in spočit. Julia si kremo nanese vsako jutro in večer, uporablja pa jo tudi kot podlago za ličenje.

Ne pozabite na nego rok! Julia pravi, da se na rokah opazijo prvi znaki staranja, zato jih redno neguje. Toliko časa, kot posveti negi obraza, ga posveti tudi negi rok. Vlažila krema za roke je obvezna, saj jih sonce in pomivanje posode izsuši, pravi igralka. V hladnejših dnevih namesto vlažilne kreme uporablja tiste, ki so bolj mastne in tako bolj negovalne.

Uporaba SPF-ja je obvezna skozi vse leto. Znano je, kako nevarni so postali sončni žarki, zato je zaščita nujna. Poleg tega, se zaradi izpostavitve soncu, gubice hitreje pojavljajo. Julia vsakodnevno uporablja kremo z visokim zaščitnim faktorjem, ne glede na letni čas.

Beljenje zob v domači kopalnici. Julia je znana po širokem nasmehu, ki očara čisto vsakega. Da bi zobe ohranila bele. Ne uporablja veliko denarja za drage izdelke ali tretmaje. Njeni zobje so beli zaradi sode bikarbone. Enkrat na teden si pred nanosom paste, zobe ščetka s tem izdelkom.

Foto: In Style


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam