fbpx

Barva, ki bo letošnje leto zaznamovala poroke!

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Za vas smo poiskali nekaj fotografij, ki so lahko za navdih pri načrtovanju popolne poroke.

Rožnati odtenki so bili vedno aktualni na svečanih dogodkih. Od nežne, pudraste, tople do umazano rožnate, ki je postala pravi poročni trend v letošnjem letu.

Splet in družbena omrežja so poplavljeni z idejami za poroko, kjer je vse v znamenju umazane rožnate, kar pa nas ne bi smelo presenetiti, saj je poroka konec koncev pravljični in nežen dogodek.

Kar je najbolj pomembno za bodoče neveste je, da jim je ta barva všeč in da se v njej dobro počutijo. Za vas smo poiskali nekaj fotografij, ki so lahko za navdih pri načrtovanju popolne poroke.

Cvetje

Umazano rožnata je zelo dobra izbira, če načrtujete poroko spomladi ali poleti, saj se idealno prilega okolju, naravi in romantiki. Poiščite cvetlice v tej barvi in jih kombinirajte s cvetlicami v bordo rdeči in beli barvi. Zelenje, drevesa, reka ali jezero bodo samo še izboljšali idilično prizorišče.

Poročna obleka

Umazano rožnata obleka iz tila, je popolna izbira za neveste, ki niso obremenjene s tradicijo. Srebrna minimalistična tiara je nepogrešljiv detajl za dolge in valovite lase. Z umazano ronato ni priporočljivo kombinirati močnih in kontrastnih barv, kot je na primer črna, saj boste tako pokvarili celoten vtis.

Družice

Najboljše prijateljice morajo biti solidarne z nevesto, zato si naj izberejo lahkotne obleke pastelnih barv. Ne pozabite, da je nasmeh najlepši modni dodatek, ki si ga lahko nadenejo.

Okrasitev prostora

Cvetovi, posuti na poti do oltarja, rožnate zavese, prtički in sveče, zasenčene luči … čarovnija se lahko začne!

 

Obleka za ženina

Če ste pogumni – zamenjajte vlogi. Kdo pravi, da ženin ne bi smel obleči rožnate obleke in pri tem videti odlično? Poigrajte se slogom in barvami, saj je to samo vaš dan!

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam