Balenciaga: trendi obutev, ki se nosi tudi poleti

Balenciaga: trendi obutev, ki se nosi tudi poleti

Črni gležnarji v bajkerskem slogu so postali tista obutev, ki se ji prava fashionista ne more upreti. Idealni so za sproščene kombinacije, zadnje sezone se pogosto pojavljajo na modnih pistah. Zaradi trendovskih detajlov so vedno znova videti sveži in zanimivi, tako da so se na nek način že vpisali v modno klasiko.

Preprost redizajn modne hiše Balenciaga pa jih je spremenil v pravi poletni hit med trendseterkami. Gre za nizke škornje oziroma gležnarje v motorističnem slogu v črni ali beli barvi, ki jih krasijo zlati detajli oziroma zaponke, ob straneh so odprti in imajo odebeljeno, malce višjo peto.

Ker so zaradi izrezov ob strani zračni, so kot nalašč tudi za vroče poletne dni. Tako jih lahko kombinrate na različne outfite, denimo na lahkotne poletne obleke v romantičnem videzu. Ne glede na izbor bodo vedno dali vaši garderobi ‘kul’ pečat. Lahko jih kombinirate celo na krilo, še boljše pa na kratke hlače in na belo majico z napisi.

Čas je torej, da vrnete gležnarje v poletno garderobo, prepričani smo, da lahko to hit obutev s podpisom drage oblikovalske modne hiše najdete v trgovinah ali na spletu tudi v cenejši različici.

 

Foto: Fashionzauber, Journal.hr, Pinterest