fbpx

Airbrush z Emperatrizzom @ Carpus Makeup Center | 7. november 2014 ob 16.30h

Dogodki, Ličenje, Obraz, Zanimivosti

7. novembra 2014 ob 16:30 uri bodo v Carpus makeup centru (Ljubljanska cesta 13g, Trzin) izvedli 5-urno predstavitev dela z Airbrushom. Ekipi predavateljev se je pridružil izkušeni mojster makeupa in maske, z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, poznan pod umetniškim imenom Emperatrizz. Airbrush tehnika je nadgradnja za vsakega makeup artista, ki bi rad izboljšal svoje […]

eperatrizz

eperatrizz7. novembra 2014 ob 16:30 uri bodo v Carpus makeup centru (Ljubljanska cesta 13g, Trzin) izvedli 5-urno predstavitev dela z Airbrushom. Ekipi predavateljev se je pridružil izkušeni mojster makeupa in maske, z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, poznan pod umetniškim imenom Emperatrizz.

Airbrush tehnika je nadgradnja za vsakega makeup artista, ki bi rad izboljšal svoje delo, zato so pri Capus makeup studiu odločili, da za izredno dostopno ceno pokažejo kako se streže tem stvarem na profesionalni ravni. Vsekakor pa ste vabljeni tudi ljubitelji makeupa in tisti, ki jih delo na tem področju zanima, saj bo Emperatriz na treh modelih pokazal kaj Airbrush sploh pomeni, kako dosežemo določen videz ter nam razkril nekaj svojih trikov.

Emperatrizz je umetnik na najvišji ravni, ki ima za seboj že številne uspešne projekte. Med drugim je predaval tudi na drugih znanih šolah. Pri nas je poskrbel za znana manekenska, igralska, pevska imena, naredil look na veliko videospotih. Je vsestranski umetnik, saj poleg makeupa obvlada tudi hairstyling in specialne efekte. Nenazadnje lahko občudujemo njegovo delo v videospotu Maraaya. Delal je tudi za Lisco, ličil Severino, verjetno pa ne veste, da je ugleden in priznan umetnik tudi v tujini, kjer ga čakajo velike kampanje.

10404369_10152752734062822_8716763124607558275_n

Cena: 150 EUR
Čas trajanja: 5 ur
Potrebščine: s seboj ne potrebujete ničesar, le pisalo in list papirja, saj boste tokrat le gledali in opazovali kako se streže tem stvarem.
Skupina bo majhna, zato si lahko rezervirate svoje mesto s plačilom po predračunu, ki vam ga posredujemo na vaš e-mail. Vse kar morate storiti je, da  na email: [email protected] pošljete naslednje podatke: Ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, telefon oz. gsm in vaš elektronski naslov. Takoj, ko prejmejo vaše podatke, vam posredujejo predračun. Seminar se bo izvedel, v kolikor bo zadostno število prijav, če pa bo interesentov več, bomo naredili še eno skupino in vas obvestili.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam