fbpx

Adriana Lima je obraz dišave s podpisom Marca Jacobsa

Lepota, Novice, PR novica

Decadence je modno dovršen odgovor kreacijam Marca Jacobsa. s pitonovskim pokrovčkom, z zlato verigo in črnim svilnatim cofom.

Drzen dizajn, glamurozna stvaritev in revolucionarna zasnova dišave, so elementi, ki zaznamujejo novo dišavo Marca Jacobsa, Decedance. Za oglasno kampanjo je Marc Jacobs tokrat k sodelovanju poklical enega izmed največjih umetnikov fotografije, Stevena Meisla in brazilsko lepotico, Adriano Lima.

ADRIANA LIMA_VOGUE ITALIA_STEVEN MEISEL_DIGITALS HQ-16

NEW YORK, NY - JUNE 18:  Adriana Lima and Marc Jacobs attend Marc Jacobs And Coty Celebrate DECADENCE on June 18, 2015 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Marc Jacobs)

Decadence je modno dovršen odgovor kreacijam Marca Jacobsa, saj je po navdihu ene izmed Jacobsovih večnih klasik med torbicami, steklenička dobila tudi obliko, ki jo zaokrožuje paleta bogato smaragdnih barv z eksotičnim pitonovskim pokrovčkom, z zlato verigo in črnim svilnatim cofom.

58995005000_MJ Decadence 50ml_Bottle & Box

Dišava je delo mojstrice Annie Buzantian, ki je v stekleničko ujela strastno naravo sočne italijanske slive, zlatega žafrana in irisa. Za prefinjenost in glamuroznost pa je dišavi dodala še tekoči jantar in topel papirusov les.

 

Foto: Steven Meisel


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam