7 trendov kopalk, ki so prevzeli Instagram

7 trendov kopalk, ki so prevzeli Instagram

S soncem, ki se počasi kaže izza oblakov prihaja naša najljubša sezona: sezona kopalk. Čeprav nameravamo večino junija, julija in avgusta sproščeno preživeti ob bazenu, pa moramo najprej preveriti naše kopalke, ki smo jih pred zimo potisnile globoko v omaro. Če še vedno nosite dvodelne kopalke, ki ste jih imele že deset let nazaj na družinskem izletu, bi bilo pametno razmisliti o nakupu novih.

Spodaj vam podajamo, katere kopalke bodo trend letošnjega poletja. Vmes se bo zagotovo našlo nekaj za vsako postavo in ob enem poskrbelo, da boste izstopale iz množice. Kliknite in se prepustite novim trendom, ter si brez slabe privoščite en ali dva modela. Saj veste, poletje je dolgo le nekaj mesecev v letu, zato si lahko privoščite.

Enodelne kopalke s stranskim dizajnom

Enodelne kopalke so se vrnile že lansko leto, letos pa si poiščite takšne, ki imajo pri strani zanimiv dizajn. Od čipke, povezanega sprednjega in zadnjega dela ter popolnoma novih dizajnov, enodelne kopalke so odlična rešitev, če se ne želite preveč razkazovati v  bikiniju.

Odrezan top

Vsako poletje se kopalke vedno bolj približujejo trendom, ki jih nosimo tudi v vsakdanjem življenju. Lani smo nosile kopalke na način športnih nedrčkov, letos pa se vse vrti okoli kratkih topov. Ni važno ali so rokavi zavihani, volančkasti, odrezani pri ramenih, počutile se boste bolj oblečeno, a ob enem vam ne bo potrebno obleči majice čez, saj bo zgornji del lahko predstavljal del vašega stjlinga.

Novi materiali

Lansko leto nas je Lisa Marie Fernandez presenetila z denim kopalkami, ki smo jih oboževali kljub temu, da nismo točno vedeli, kako se bodo posušile. Letos pa je moda šla še v drugačno smer in nastale so kopalke iz svežih materialov: kvačka, žamet in denim so najbolj popularne izbire, najdete pa lahko tudi takšne iz usnja ali čipke.

Mavrične barve

Ko so oblikovalci ponovno začeli delati enodelne kopalke in ne več samo bikink, so dobili več prostora, s katerim se lahko igrajo. Mavrične črte so že trend letošnjega leta, zato bomo lahko tudi na enodelnih ali kopalkah z visokim pasom, videli eksplozije mavričnih barv.

Primarne barve

Na drugi strani pa kopalke postajajo tudi vedno bolj minimalistične. Recite adijo neonskim barvam in kičasitm tiskom avokada. S primarnimi barvami se vračamo nazaj k osnovam.

Enodelne kopalke z enim trakom

Večkrat se vprašamo ali so črte od sončenja vredne? Zato se raje odločimo za nakup bikinija kot enodelnih kopalk. A enodelne kopalke, z enim trakom so zagotovo trend, ki vas bo navdušil. Ob enem vam za večerni zmenek lahko služijo tudi kot bodi.

Minimalistični nedrčki

Tudi majhni, minimalistični nedrčki ne gredo nikamor. Porušili so zidove med tem, da morajo biti nedrčki vedno skriti in tem, da jih lahko nosimo kot zgornji del oblačila. Z veseljem jih bomo dodali v naš predal s kopalkami.

Foto: Pinterest