fbpx

6 odličnih rožnatih kombinacij modne blogerke Blair Eadie

Moda, Novice, Prva stran

Ste mislili, da je rožnata barva rezervirana samo za barbike?

Blair Eadie nikoli ne zgreši, ko je v vprašanju kombinacija klasičnih kosov z modernim pridihom, rožnate kombinacije pa so ji pisane na kožo.
Rožnat outfit od glave do pete se morda sliši kot Barbie garderoba, vendar je Blair dokazala, da ni tako. Kako je možno večno spogledovanje z romantično estetiko je modna blogerka pokazala s kombinacijo klasičnega Chanelovega kostima in ostalimi retro elegantnimi kosi.

Na njenem blogu Atlantic Pacific smo našli prave ženstvene kombinacije v rožnati barvi, od razkošnih oblek, ki je videti kot da bi bila sestavljena iz dveh kosov, belega topa in bogate obleke z visokim pasom.

files

Pod obleko se je podpisal Alex Perry, Blair pa je kombinirala z lakastimi Chanelovimi balerinkami v isti barvi in odlično Mansur Gavriel okroglo torbico.

Rožnata barva in pentlje so popolna kombinacija, kar dokazuje to kratko ohlapno krilo, ki gre odlično s slamnatim klobučkom in že omenjenimi modnimi dodatki, kot smetana na vrhu torte, ki celotni kombinaciji doda ekstravagantni videz.

files (3)

Marni obleko krasi pentlja na rami, Blair pa jo je kombinirala s preprostimi svetlo rožnatimi salonarji, Chanelovo torbico, celotno kombinacijo pa je »začinila« z damskim naglavnim okrasjem v stilu 60-ih let prejšnjega stoletja.

files (1)

V nadaljevanju si poglejte ostale njene modne kombinacije:

files (5)

files (4)

files (2)

Foto: Atlantic Pacific


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam