fbpx

50 odtenkov rjave z Ajdo Sitar

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

Ste vedeli, da je rjava barva barva varnosti, zaščite in bogastva?

Ste vedeli, da je rjava barva barva varnosti, zaščite in bogastva? Predstavlja stabilnost, strukturo in podporo. Spodbuja občutke pripadnosti in je prijazna, dostopna, zvesta in zaupanja vredna. V rjavi barvi je tudi eden zadnjih stajlingov znane slovenske lifestyle blogerke Ajde Sitar: oblečena v mehko bež pleteno obleko, trendi sivo rjavo kosmateno jakno, klobuk, z ličili v zemeljskih odtenkih in z elegantnim rjavim telefonom v roki …

Ajda Sitar je pred kratkim svoj Huawei P10 zamenjala za njegovega večjega in še bolj zmogljivega brata, Huawei Mate 10 Pro. Ta prinaša velike premike na področju mobilne telefonije in daje vpogled v prihodnost industrije.

 

»Čeprav se nimam za velikega tehničnega geeka in še zdaleč ne obvladam vsega, kar ponuja, lahko rečem, da me je prepričal,”

je zapisala Ajda in izpostavila čudovit rjav odtenek Mocha Brown.

Telefon ob stalni rabi brez težav zdrži več kot en dan

Posebej je navdušena nad zelo velikim zaslonom, saj ima Huawei Mate 10 Pro zaslon FullView in prihaja v odlični resoluciji. Glede na to, da Ajda več ur dnevno preživi na mailih, klicih in družbenih omrežjih, ji je pomembna tudi življenjska doba baterije. Baterija pri Huawei Mate 10 Pro zdrži cel dan, z nekaj optimizacije pa ga lahko polni celo enkrat na dva dni. Odlična dopolnitev vzdržljivi bateriji pa je tudi hitro polnjenje, ki omogoča, da se telefon v le 10 minutah polnjenja napolni na 20 odstotkov.

 

Ajda kot navdušenka nad modo in lepoto potrebuje izjemno močan, hiter in odziven telefon, ki je odporen proti vodi in prahu. Zaljubljena v eksotične kraje, izpostavi možnost dveh SIM kartic, ki jo ponuja telefon.

To ni pametni telefon!

Navdušena je tudi nad nekaterimi neverjetnimi sposobnostmi telefona: Huawei Mate 10 Pro predstavlja umetno inteligenco na dlani. Medtem ko je umetna inteligenca na današnjih telefonih na neki način pasivna oziroma reaktivna, torej da izpolni uporabnikov ukaz in deluje na zahtevo, je Huaweijeva bolj proaktivna in na neki način sama zazna, kdaj se mora aktivirati. Prepoznava motiv na fotografijah in tako prilagodi nastavitve fotografiranja, prevaja v več jezikov, uči se vzorcev uporabnika in tako optimizira uporabniško izkušnjo …

Ajda se je nad Huawei napravami navdušila predvsem zaradi odlične fotografije. Fotografija je tudi eden ključnih elementov po katerem je prepoznavna na svojih profilih na družbenih omrežjih. Huawei Mate Pro 10 je kamero razvil v sodelovanju z Leico, kar pomeni, da je ta telefon zagotovo idealni spremljevalec.

Za izjemno kakovost fotografij v različnih svetlobnih pogojih poskrbi dvojna kamera, še dodatno pa jih optimizira umetna inteligenca, ki zna prepoznati različne motive in scene ter jim samodejno prilagoditi optimalne nastavitve.

Telefon Mate 10 Pro je že na voljo za okoli 800 evrov. V Sloveniji so na voljo polnočno črna, mocha rjava in aurora modra barva. Njegov brat Mate 10 Lite pa je kot malo okrnjena a še vedno izredno zmogljiva različica, ki zadovolji vse potrebe povprečnih uporabnikov telefonov, na voljo v prestižno zlati, grafitno črni in aurora modri barvi za manj kot 400 evrov.

 

Foto: Katarina Veselič


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam