fbpx

5 stvari, ki jih niste vedeli o Jennifer Lopez

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, slider, Znani

Kaj imata skupnega JLo in Kim Kardashian?

Če ste mislili, da veste vse o superzvezdi J.Lo, potem svoje znanje preverite s pomočjo naslednjih dejstev o pop zvezdnici. Modne kombinacije latino dive velikokrat pritegnejo pozornost in potrjujejo, da je ena izmed najbolje oblečenih žensk v svetu šovbiznisa.

Nedavni nastop na American Music Awards je imel za Jennifer prav poseben pomen. Pred 24 leti je na isti podelitvi prvič nastopala na odru kot plesalka. To odkritje nas je spodbudilo, da malce bolj pobrskamo po preteklosti ene izmed najbolj znanih pevk in igralk na svetu.

Pred vlogo Fly Girl v seriji In Living Color, je bila Jennifer ena izmed glavnih plesalk v plesni skupini, ki je na nastopih spremljala takrat najbolj znano fantovsko skupino, New Kids On The Block. Nekoč jo je Jay Leno vprašal, kateri je trenutek, ki je odločil, kam bo njena kariera šla, je odgovorila, da se najbolj spomni nastopa na podelitvi AMA, leta 1991. V devetdesetih je bila Jennifer ena izmed glavnih plesalk Janet Jackson, pojavila pa se je tudi v njenem videospotu ‘That’s the Way Love Goes’’.

Zelena obleka z Versacejevim podpisom, ki jo je nosila na podelitvi Grammy nagrad leta 2000, spada med najbolj poznane obleke vseh časov. Ta drzna obleka namreč še vedno drži rekord v iskanju na Googlu.

Na samem začetku glasbene je Jennifer lansirala svoj prvi parfum – Glow by JLo. S tem parfumom je že v prvem letu zaslužila več kot 40 milijonov dolarjev. Parfum je postal eden izmed 10 najbolje prodajanih dišav vletu 2002. Od takrat je Jennifer lansirala še 17 različnih dišav in do danes ji je parfumska linija prinesla več kot 2 milijardi zaslužka, kar jo uvršča med redke dame, ki so jim uspeli parfumski podvigi.

Med lanskim gostovanjem v oddaji The Tonight Show with Jimmy Fallon, je povedala, da je njena mama strastna igralka na srečo in da je pred časom v Atlantic Cityju na slot mašini zadela jackpot v višini 2,4 milijona dolarjev.

Jennifer Lopez in Kim Kardashian mogoče na prvi pogled nimata ničesar skupnega, vendar ko pogledate bližje, ugotovite, da ni čisto tako. Obe sta namreč goreči nasprotnici alkohola, saj sta prepričani, da je prav izogibanje

Foto: Pinterest, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam