5 preverjenih ženskih načinov za odganjanje zimske depresije

Lifestyle

Januar je znan kot najbolj depresiven mesec v letu, ampak tudi za to obstaja zdravilo.

Zima je lahko letni čas poln veselja in samo s pomočjo nekaj majhnih trikov lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Nekateri triki so čisto brezplačni, medtem ko so cene drugih zelo dostopne, glede na količino sreče, ki vam jo lahko prinesejo.

Uredite si nohte

Pogled na neurejene nohte vam ne bo priklical nasmeha na obraz, medtem ko bo nova manikira v trenutku izboljšala razpoloženje in podarila vašemu videzu ravno pravo količino glamurja.

Populite si obrvi

Ali že dneve obupujete nad vašim videzom, ki ga ponuja ogledalo, saj imate neurejene obrvi? Čas je, da jih populite in uredite, če pa tega niste vešči, obiščite kozmetični salon.

Čevlji, ko privlačijo poglede

Večina od vas ima v omari vsaj en par čevljev, ki jih redko nosite, saj niso primerni za vsaka dan in kadar jih nosite, se počutite izjemno močne ter zapeljive. To zimo jih nosite bolj pogosto, tudi za dnevne priložnosti in prepričani samo, da vas bo njihov učinek navdušil. Če pa niste ljubiteljica visokih pet, pa si poiščite kakšne vpadljive škornje, učinek bo enak.

Zapeljivo spodnje perilo

treba, da kdo ve, da ngaosite, vi pa se boste vseeno počutili samozavestno in zapeljivo. Ko se zbudite slabe volje, si pod oblačila nadenite priljubljene čipkaste tangice ali push-up nedrček, ki ga nosite samo za posebne priložnosti in razpoloženje se bo v trenutku izboljšalo.

Rdeče ustnice

Najlažji in najbolj učinkovit način, da razpoloženje (in videz) popravite v trenutku, je rdeča šminka. Pristaja čisto vsem in prepričani smo, da jo že imate v svoji make – up kolekciji.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam