fbpx

5 pravil, kako nositi modne dodatke

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Modni dodatki so pika na i celotnemu stylingu.

Če ste pravi modni navdušenci, boste zagotovo razumeli, kako pomembno vlogo pri stylingu imajo modni dodatki. Toda brez resnega pristopa k načrtovanju modnih dodatkov ne boste prišli nikamor. Modni dodatki so namreč ključnega pomena k vsakemu videzu.

Kljub temu da ste oseba, ki prisega na zadržani in klasični slog, so modni dodatki stvar, kjer so ženske pripravljene biti bolj drzne. Vse je odvisno od vašega razmišljanja in sprejemanja drugačnosti ter na kakšen način jih vključiti v vašo garderobo.

main.original.600x0c

Dovolj je, da poznate spodnjih 5 pravil o stiliziranju modnih dodatkov in videti boste kot čista desetka!

Čevlji lahko nadgradijo in osvežijo celoten outfit

Čevlji so modni dodatki, ki lahko spremenijo celotno kombinacijo, od poslovne do sproščene variante in obratno. Čevlji so nedvomno modni dodatek, v katerega je vredno investirati.

5

Šal lahko nosite skozi celo leto.

Da, šali in rutice skozi celo leto!« Obstaja nešteto načinov, kako lahko uporabite šal in rutico. Začnite razmišljati drugače in pojdite dlje od klasičnega nošenja okoli vratu. Dodajte malo svežine in pustite, da vam konci šala ali rutice sproščeno visijo. Šali in rutice so tudi odličen način, da v svojo garderobo prinesete nekaj barv in potiskov.

4

Nikoli ne zapuščajte doma brez enega kosa nakita (diskretnega in spodobnega)

Poleg tega, da ima lahko nakit sentimentalno vrednost, je idealen modni dodatek, da izrazite svojo edinstvenost. Prav tako, da lahko ga nosite čez celo leto. V poletnem času nosite manjši nakit živih barv, medtem ko v hladnejših obdobjih nosite večji nakit temnejših barv.

3

Bodite pazljivi pri izbiri pasu

Pas lahko nadgradi celotni outfit, ali pa ga v celoti pokvari. Če imate tanek pas, jih lahko kombinirate več skupaj. V kolikor pa želite začiniti klasični slog, pa izberite pas s potiskom ali pa v močni barvi.

1

Uhani so pika na i vsakemu outfitu

Uhani so odličen modni dodatek, predvsem v toplejših dnevih. Kadar je govora o preprostejšem načinu oblačenja, lahko uhani dajo končen pečat. Posebno so očarljivi viseči uhani, ki dajejo popolno nasprotje vašemu outfitu.

files (2)

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam