fbpx

47. rojstni dan latino dive

Lifestyle, Novice, slider, Znani

Na zabavi nista manjkala niti Kim Kardashian in bivši fant Taylor Swift, Calvin Harris.

Jennifer Lopez je rojstni dan praznovala ta konec tedna v Las Vegasu. Oblečena v seksi Balmainov kombinezon, ki je poudarjal vse njene atribute, je pevka še vedno v središču medijske pozornosti, predvsem zaradi družbe, v kateri je praznovala.

Jennifer-Lopez-Birthday

Za začetek ne moremo mimo dejstva, da je 47-letnica za svoja leta videti resnično osupljivo in se lahko primerja z marsikatero žensko, mlajšo dve desetletji.

Rjavi in popolnoma oprijeti kombinezon, ki so ga dopolnjevali prosojni detajli, ki so razkrivali boke, trebuh, ramena in hrbet, je nastal v modni hiši Blamain, ki je poznana po enobarvnih kosih in krojih, ki poudarjajo žensko postavo.

Ne preseneča nas, da kombinezon latino divi, ki je poznana po svojih oblinah, pristaja kot ulit. Barvo kombinezona je dopolnila z make – upom podobnega odtenka v smokey – eye tehniki, kot modni dodatek pa je izbrala minimalistični nakit in semiš salonarje v kožni barvi.

Jennifer Lopez releases a photo on Instagram with the following caption: "About last night... Pre birthday turn up!! @balmain ud83dudcf7@walik1". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 294880521, License: Rights-managed, Restrictions: *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Na rojstnodnevni zabavi je bilo Jennifer resnično težko zasenčiti, kar ni uspelo niti Kim Kardashian, ki je prišla v beli obleki s srebrnimi naramnicami in se od slavljenke cel večer ni odmaknila.

425_jennifer_lopez_kim_kardashian_snapchat_02

et_jlobirthday_hulu_ren640

24-7-2016 Larsa Pippen writes "@jlo pre-bday bash! Pictured: Larsa Pippen Jennifer Lopez Kim Kardashian, Image: 294872779, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet

Foto: Instagram, Profimedia, Snapchat


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam