fbpx

4 znaki, da imate opravka s sebičnim moškim!

Odnosi, Prva stran

Bolj kot vas obožuje sebe!

To je preprosta psihologija – če je sebičen, bo imel manj samozavesti za uvedbo pozitivnih vibracij v odnos. Dejstvo, da nima zaupanja pomeni, da sam s sabo ni zadovoljen in bo oddajal negativno energijo, ki bo odbijala ljudi stran od njega.

Če je vaš partner tak, bo skrbel za svojo krhkost, vendar pa vam bo pomagal, da zapolnite svojo dušo. Za vas imamo nekaj znakov, ki kažejo, da bolj kot vas, obožuje sebe!

Vso pozornost preusmerja nase

Kadarkoli ste ranjeni ali žalostni in mu o tem zaupate, namesto da vam pomaga in vas podpira, obrne pozornost k sebi. Vse bo povezal s svojo bolečino, vi pa mu boste počasi prenehali zaupati svoje težave.

Ne upošteva vaših nasvetov

Tudi če jih posluša, jih ne sliši in ne bo sprejel dejstva, da ste imeli prav – sprejme vse zasluge brez vašega spominjanja in popolnoma vas bo izbrisal iz zgodbe.

shutterstock_154084136

Igra krivice

Kadarkoli se pojavijo nesoglasja, se poskuša zaščititi. Odšel bo in vas pustil z idejo, da ste krivi vi. Ve, da ste vezani nanj in težko je zapustiti nekoga, s katerim ste preživeli veliko časa. Čas daje sentimentalno vrednost vsemu.

Ne glede na to, koliko časa ste preživeli z njim in ne glede na to, kakšna oseba je on, vas bo dušil. Na koncu se vedno opravičujete zaradi nečesa, kar niste krivi.

Vse ostalo mu je bolj privlačno

Če je zaljubljen v vas, boste bolj pomembni kot karkoli drugega, kar je okoli njega. Ne vračajte se k njemu iz globljih razlogov od časa do časa. Ampak če je veliko bolj obrnjen k sebi, ga lahko karkoli odvrne – in odvrnilo ga bo. To je lahko karkoli, ljudje, stvari. V skrajnem primeru tudi njegovi nohti.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam