fbpx

4 frizure, ki vas zelo pomladijo!

Lepota

Verjetno ste že večkrat prebrali, da kratki lasje odvzamejo leta. To pravilo pa nikakor ne sme biti zapisano v kamen, ko dosežete določeno starost.

Če ste v štiridesetih letih, frizure res ni potrebno drastično spreminjati. Nosite dolžino in obliko, takšno, kot si želite. Predlagamo le, da si le nekoliko prilagodite obstoječo frizuro.

Izbrali smo štiri frizure, ki vas bodo zelo pomladile.

Paž z resicami

Ta frizura je idealna za ženske z visokimi obrvmi. Poleg tega, da odvrača poglede s čela, bo dala vašemu obrazu mehkobo in svežino. Najboljši primer za to je zvezdnica Jessica Alba.

Dolgi valoviti lasje

Že en sam pogled na Julianne Moore nam pove vse, ki se tudi v zrelih letih se ni odpovedala dolgim lasem. Z razliko od prej, si frizuro oblikuje z rahlimi kodri. Frizura je odlična za dame, ki imajo obraz okrogle oblike in bolj ko so lasje daljši, bolj ležerni so videti kodri in posledično tudi celoten videz.

»Razigrani« paž

Ta frizura je odlična za ženske z močnimi lasmi. Rdeča nit te frizure je, da ni strogo počesana. Milla Jovovich s svojim neurejenim pažem res deluje kar nekaj let mlajša, kot je v resnici. Slaba stran tega paža pa so redni obiski frizerja.

Pixie

Končno so na vrsto prišle tudi oboževalke kratkih las. Ne vemo, ali si igralko Charlize Theron sploh lahko še kako drugače predstavljamo, kot z odlično pixie frizuro. Pixi zahteva redno vzdrževanje, zato je obisk frizerja priporočljiv na vsake tri tedne. Odlično pristaja damam z ozkim in izraznim obrazom.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam