fbpx

Znamka Golden Rose upihnila prvo svečko!

Lepota, Novice, Prva stran

Lepotno druženje v Narodni galeriji

Čeprav je znamka Golden Rose v Sloveniji prisotna že eno leto, se je pred kratkim v ljubljanski kavarni Zvezda v Narodni galeriji prvič uradno predstavila novinarkam in lepotnim blogerkam.

pozdrav-novinark-in-lepotnih-blogerk

Po uvodnem pozdravu organizatorke Eve Ahačevčič sta zbrane lepotne navdušenke pozdravila še Enisa Musai, zastopnica znamke Golden Rose za Slovenijo, in Gregor Koprivnik, lastnik platforme Ličila.si, na kateri je med drugim možen nakup kozmetike Golden Rose.

obiskovalke-so-si-lahko-ogledale-in-preizkusile-del-golden-rose-ponudbe

Za njima je sledila še prezentacija ličil na modelu, ki jo je izvedla umetnica ličenja Mateja Pozeb. Obiskovalke so zvesto sledile Matejinim nasvetom in se po njenem nastopu še bolj navdušile nad izdelki Golden Rose. Sledilo je sladkanje z rojstnodnevno torto, v katero je ob spremstvu moža Amirja in Golden Rose hostes ponosno zarezala Enisa Musai.

ce-ni-na-instagramu-potem-ne-obstaja-geslo-vsake-dobre-blogerke

umetnica-licenja-mateja-pozeb-med-predstavitvijo-kozmetike-golden-rose-na-modelu

enisa-musai-je-ponosno-zarezala-v-torto

V ponudbi Golden Rose najdete VSE, kar potrebujete za dober dnevni ali večerni make-up, a v svetu je Golden Rose poznan predvsem po lakih za nohte. Uvršča se med TOP 5 proizvajalcev lakov za nohte, pohvali se lahko s kar 12 linijami lakov, vsako linijo pa sestavlja kar 100 različnih odtenkov. Kar pomeni: Ko dama enkrat zaide v trgovino Golden Rose, se v trenutku znajde med 12000 laki za nohte in pred težko izbiro.

Kam po izdelke Golden Rose?
V Ljubljani znamko najdete v HALI A v BTC in v Cityparku, prisotna je tudi v centru Celja in Velenja ter na platformi Ličila.si. A Golden Rose se počasi širi, saj je želja Enise in Amirja Musai, zastopnikov znamke Golden Rose v Sloveniji, da bi ta ličila postala ne le cenovno, pač pa tudi lokacijsko dostopna vsem ljubiteljicam kvalitetne in trendovske kozmetike.

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam