fbpx

3 seks položaji, ki gredo moškim zelo na živce

Odnosi

Je moškim res pomemben samo seks, ne glede na položaj? Ne, ni čisto tako, tudi oni imajo svoje najljubše položaje ter tiste, ki jih nimajo radi iz različnih razlogov.

Da, tudi njih največkrat zmoti položaj. Kadar koli, kjer koli in mogoče celo s komer koli, tudi moški so, tako kot ženske občutljivi na položaje.

Ni jim čisto vseeno, kje je akcija … če jih kaj žuli ali boli, bolijo mišice in to lahko zelo pokvari dober vtis. To si trije položaji, ki jih moški ne marajo:

Seks v kadi

Verjeli bomo, da je ta položaj večini moškim zelo neprijeten. Za začetek je malo prostora in vse je trdo. Voda ni preveč dober lubrikant. Če ste prenizko, se boste utopili, če je on previsoko, se mu bo pipa zajedala v hrbet. Prha? Podobno, le da vam tu lahko še spodrsne. Če moški začne razmišljati o vseh teh zapletih, bo plačal z izgubo erekcije.

Seks v stoječem položaju

Lahko bi rekli, da ta položaj najbolj obožujejo ljubitelji filmov. Kadar želijo filmski mojstri prikazati najbolj divji in strasten seks, moški žensko obvezno prisloni ob zid. Ženske sicer ne ugovarjajo, saj je ta položaj zares vznemirljiv, od ubogih moških pa to zahteva kar velik fizični napor. Držati morajo težo partnerke in s časom ta postaja vse težja in težja. Lahko bi si »delo« olajšal s tem, da pohitijo, vendar tako ne bi zadovoljili žensk, se strinjate?

»Žlička«

To bodo ženske sicer težko verjele, saj je ta položaj nekaj vmesnega med seksom in objemanjem, kar jim je zelo všeč, moški pa niso tako sentimentalni in ga ne marajo preveč. Razlog je zelo preprost. Vemo, da so moški vizualni tipi, zato uživajo v pogledu na žensko, v »žlički« pa nekega dobrega razgleda nimajo.

Foto: Shutterstock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam