fbpx

3 lepotni trendi, ki bodo prevladovali v 2018!

Lepota, Novice, Prva stran

Čas je, da se pripravimo.

Čeprav še vedno ne moremo natančno napovedati prihodnosti, lahko napovemo nekaj trendov, ki bodo letos prevladovali. Čas je, da se pripravite na tri najbolj pomembne lepotne trende, ki prihajajo.

Na srečo so trendi zelo preprosti in vse, kar potrebujete, je nekaj nove kozmetike in veliko priložnosti za dnevna in večerna druženja.

Sijoč in svež obraz

Res je, da se ves čas borimo proti sijaju na obrazu in se dnevno trudimo, da bi ga matirali, vendar leto 2018 prinaša spremembe na tem področju. Mat pudri so postali preteklost! Osvetljevalci bodo tako postali vaši najljubši make – up izdelki. Svež in zapeljiv obraz bo številka 1 na lepotni lestvici leta 2018.

Svetlikajoče obrvi

Še en sijoč in bleščeč trend, ki nas čaka v novem letu. Po tem, ko smo poudarjali in tetovirali naše obrvi, jih bomo v 2018 poudarjali s svetlikajočimi metalik izdelki. Ta trend pa hkrati zahteva, da preostanek ličil zmanjšate na minimum.

Polne ustnice

Ne, ni vam treba k estetskemu kirurgu. Polnejše ustnice lahko dobite tudi s pomočjo korektorjev, posebnih izdelkov ter pravilnega nanašanja šminke.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam