fbpx

3 koraki do popolnih rdečih ustnic

Lepota, Novice, Prva stran

Pomembno je, da korakom sledite točno po takem vrstnem redu, kot je predstavljen v članku.

Čeprav se zdi zelo preprosto, so rdeče ustnice pravzaprav prava umetnost. In čeprav je včasih res težko izbrati barvo, ki bi vam kar najbolj ustrezala je rdeča šminka tista, ki bo vaš videz pripeljala do popolnosti, saj predstavlja moč in zapeljivost in zdi se, da nas bo spremljala še v mnogih prihajajočih trendih.

Make – up umetnica Kayleen McAdams razkriva tri korake, da bodo vaše ustnice videti privlačne. Pomembno je, da korakom sledite točno po takem vrstnem redu, kot je predstavljen v nadaljevanju.

Prvi korak:

Izberite pravi odtenek rdeče barve in jo s čopičem nanesete na spodnjo ustnico. Z nanosom začnite na sredini in nadaljujte do konic ustnic, isto ponovite na zgornji ustnici.

Drugi korak:

Ves čar popolnega izgleda je v nanašanju črtala za ustnice po nanosu šminke. Pomembno je, da se barvi šminke in črtala ujemata. Tiste, ki imate tanjše ustnice lahko črto nanesete malo nad robom, da bodo tako ustnice videti večje in bolj polne.

 

Tretji korak:

V zadnjem koraku samo pritisnite spodnjo in zgornjo ustnico skupaj, na ta način se bosta črtalo in šminka med seboj pomešala in pripravljeni ste.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam