fbpx

To so 3 barve, ki najlepše pristojijo plavolaskam

Lepota, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Plavolaske v nekaterih barvah preprosto zažarijo. V naslednjih so še posebej opazne, seksi in zapeljive!

Če vsaj malo opazujete ljudi okoli sebe in to, kaj nosijo – mislimo seveda na oblačila oziroma garderobo – ste gotovo opazili, da določene barve lepše pristojijo nekaterim, medtem ko na drugih sploh ne pridejo do izraza.

Nekatere barve oblačil se lepše podajo plavolaskam, druge rjavolaskam in spet tretje črnolaskam. Če ste naravna ali pobarvana blondinka, vas morda zanima, katere barve najlepše pristojijo prav vam. Če govorimo o naravnih svetlolaskah, so te ponavadi tudi svetlejše polti, zato se jim odlično podajo kontrastni barvni toni.

Sarah Jessico Parker bomo najpogosteje videli v intezivni modri barvi

V mislih imamo žarečo rdečo barvo in kobaltno modro, ki sta nadvse dominantni. Za ravno pravšnjo dozo glamurja lahko svetlolaske poskrbijo s kovinskimi barvami, ki se jim zares lepo podajo. In čeprav nežna oziroma pudrnata roza ni kontrastna, se plavolaskam vseeno dobra poda, saj poudari vtis njihove nežnosti in miline. Podoben vtis lahko naredi bela barva, vendar ne od glave do peta. Oglejmo si tri barvne izbore.

Blake Lively

# Žareče rdeča

Svetli lasje, zapeljiva rdeča šminka na ustnicah in mini, midi ali maksi rdeča obleka so od nekdaj veljali za simbol seksapilnosti ter glamurja.

Chiara Ferragni

Žareče rdeča barva se najlepše poda prav plavolaskam, čeprav so tudi druge videti dobro v njej. Vtis usodne ženske v rdečem le še okrepijo zimzelene popevke o ‘femme fatale’ v rdečem in ikonske pop podobe iz filmov.

# Kovinska oziroma ‘metalik’ barva

Paris Hilton

Podobno kot za rdečo, velja pri blondinkah tudi za zlato in srebrno barvo. Bleščice, našite ali nalepljene, ter kovinske tkanine so videti odlično prav na svetlolaskah. Delujejo ‘glam’ in malce dekadentno – ali nagajivo predrzno, če vam bolj ugaja ta izraz.

Gigi Hadid

Na srečo plavolask, pa tudi vseh drugih, nam v aktualni sezoni ne manjka kovinskih odtenkov ter bleščic, saj gre za dva močna trenda v modi. Tik pred novim letom pa so sploh zelo zaželeni.

# Nežno roza

Rosie Huntington-Whiteley je rada v nežno roza barvi

Plavolaske so v pudrnatih in nežno rožnatih odtenkih videti še bolj poudarjeno blage, mile in angelske, skoraj eterične. Ne glede na njihov značaj, ki je morda bolj iskriv, bodo s to barvo videti poudarjeno ženstvene in nežne.

 

Foto: Pinterest, Instagram, NY Post, CNBC, People, Pop Sugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam