15 skrivnosti, ki jih vsaka ženska skriva pred partnerjem

Odnosi

Iskrenost je temelj vsake dobre zveze, kljub temu pa je dobro, če nekatere stvari zadržite le zase.

Ženske se v večini tega zavedajo in pred svojimi partnerji skrivajo nekatere stvari, ki bi lahko uničile zvezo. To je 15 skrivnosti, ki jih ženske zadržijo zase:

Najboljša prijateljica ve vse

Verjetno ne obstaja ženska, ki ne bi svoji najboljši prijateljici povedala vse, tudi najmanjše podrobnosti, vezane na zvezo – od posteljnih aktivnosti, do zneska na njegovem bančnem računu. Redke stvari ostanejo skrite pred prijateljico in to se ne bo nikoli spremenilo, zato tega ne povejte partnerju.

Natančno število intimnih partnerjev

Nobena ženska se svojemu partnerju ne bo hvalila s številom intimnih partnerjev, ki jih je imela pred njim. Ženska največkrat skrivajo pravo številko, kar v prevodu pomeni, da ženska, ki reče, da je spala s štirimi nekdanjimi ljubimci, je v resnici spala s sedmimi. Dva najpogostejša razloga za te laži sta, da ne želijo statusa »lahkoživke« ter, da na nekatere nekdanje želijo preprosto pozabiti.

Dlake po telesu

Le redka ženska se bo svojemu partnerju pohvalila s poraščenimi nogami in pazduho. Dlačice na ženskem telesu še naprej ostajajo tabu, večina moških pa zanje niti ne ve.

Neurejena stran

Ženske so prav tako neurejene kot moški, le da to malo boljše skrivajo, in to dobesedno – pod posteljo, v omari in celo v make – up torbici.

Primerjave z nekdanjimi partnerji

Popolnoma normalno je, da na začetku zveze primerjamo novega partnerja z nekdanjim(i). Novi največkrat zmaga, vendar pa ni nikjer zapisano, da ne bo kmalu tudi ta postal nekdanji.

Točen čas priprave

»Pripravljena sem!« v ženskem žargonu pomeni, da potrebujemo še 7 minut in tudi če moški pride nekaj minut po dogovorjenem času, bo prav on tisti, ki bo moral čakati.

Čakanje na klic

Se spomnite, ko ste spoznali moškega, ki vam je bil zelo všeč, vi pa ste ves čas pogledovali na telefon, da ne bi zamudile njegovega klica ali kratkega sporočila. Moški o tem seveda nimajo pojma in se zaradi bojazni, da bodo videti preveč napadalni, ne javijo tudi nekaj dni.

»Umazane« misli

Ženske o spolnosti prav tako pogosto razmišljajo kot moški in to je ena izmed najbolj varovanih skrivnosti.

Moški so vedno na preverjanju

Kadar so v zvezi. Ženske analizirajo vsak korak, gesto, besedo, izraz na obrazu in celo elektronski naslov svojega partnerja, in to preverjanje se nikoli ne zaključi. Poleg analize, preverjanje vključuje tudi pogosta »tvegana« vprašanja, kot sta: »Si za trojček’« ali »Katera sodelavka ti je najbolj všeč?«, na katere moški težko odgovori, če se želi izogniti prepiru.

Tudi ženske rade gledajo zadnjice

Čeprav se tega ne zavedajo, moški redko odidejo iz prostora, ne da bi na njegovi zadnjici »počival« vsaj en ženski pogled.

Ljubosumje je včasih dobro

Vsaki ženski laska, kadar je njen partner malo ljubosumen na moške, ki se poskušajo spogledovati z njimi.

Prepiri služijo za pridobitev pozornosti

Ženske, ki se počutijo v svoji zvezi zapostavljene, pogosto poskušajo zanetiti prepir samo zato, da pridobijo pozornost svojega partnerja.

Tudi plačevanje računov je test

Moškega, ki bo pustil, da na zmenku plača ženska ali dopusti, da si strošek razdelita, bo vsaka ženska označila za skopuha.

Fantazije o njegovem najboljšem prijatelju

Večina žensk tega ne počne namerno, prav gotovo pa je že vsaka ženska kdaj sanjarila o partnerjevem najboljšem prijatelju … tudi če ga ne prenaša.

Moški mora biti glavni v postelji

Tudi najuspešnejše ženske imajo rade, da bo v postelji glavni moški.

 

Foto: Instagram, Giphy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam