fbpx

1000 žensk za humanitarno akcijo Srce Sloveniji

Dogodki, Zanimivosti

Na našem portalu smo ta mesec že pisali o humanitarni akciji Srce Sloveniji, ki je akcija z velikim srcem. Prak tako se je za ta korak oz. pomoč odločila organizacija Femme Feminite, saj se september neizmerno hitro približuje. Nič ni bolj neprecenljivega kot nasmejani otroci, z veliki sanjami in z iskricami v očeh. To najbolj […]

srceslovenijiNa našem portalu smo ta mesec že pisali o humanitarni akciji Srce Sloveniji, ki je akcija z velikim srcem. Prak tako se je za ta korak oz. pomoč odločila organizacija Femme Feminite, saj se september neizmerno hitro približuje.

Nič ni bolj neprecenljivega kot nasmejani otroci, z veliki sanjami in z iskricami v očeh. To najbolj čutijo ter začutijo ženske, sploh matere. Tako biti ženska kot tudi biti mati oziroma imeti možnost postati mati, je poseben dar, ki ga ne moremo ne kupiti, ne izprositi, lahko nam je le dano. In prav zato, ker nam je bilo to dano, izkažimo hvaležnost, naj na dan privre vsa ta naša ženstvenost ter naredimo nekaj iz srca, nekaj nepozabnega. Ker lahko. Ker je to dobro in lepo. Ker si otroci to zaslužijo.

Sporočilo akcije je: “Združimo se, poslušajmo srce in premaknimo meje. Kar je včeraj bilo nemogoče, naj 25. 8. 2014 postane realnost.

Femme Feminite Organizacija drage ženske, vas srčno vabi, da se jim v ponedeljek, 25. 8. 2014, ob 17. 00 uri, v Ljubljani v Vili Podrožnik, pridružite na dosedaj največji skupinski srčni sliki žensk, s skupnim ciljem – narediti otroke srečne in nasmejane na njihovi poti šolanja.

Protokol:
– prijava na [email protected], v naslov napišite 1000ŽENSK
– donacija 2 EUR ali več ob prihodu
– prevzem SRČKA
– fotografiranje

Delite dogodek, prepošljite prijateljicam, povabite jih, ker s tem delite srečo in veselje. Delajmo dobro danes in zdaj.

srcesloveniji

Celoten izkupiček bodo še isti dan predali glavnemu pobudniku akcije Srce Sloveniji, Matej Markoviču in z našo srčno fotografijo sprožili največjo pozitivno verižno akcijo med ženskami do sedaj in ker dobro nima meja ter hkrati govori univerzalni jezik, naj se klic našega srca sliši v vesolje.

Iskrena hvala, ker ste srčne in dobre, hvala ker ste ženske.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam