10 stvari, ki jih ve samo samska ženska v srednjih letih!

10 stvari, ki jih ve samo samska ženska v srednjih letih!

Neporočene ženske v srednjih letih se velikokrat srečujejo z banalnimi obsodbami okolice in neverjetnimi vprašanji. Takoj, ko ženske prestopijo 35. leto in niso poročene, njihovo življenje kar naenkrat postane »javna lastnina« vseh njihovih prijateljev.

Neverjetno hitro se vsi trudijo, da bi jim našli partnerja in besede »NE« ne sprejemajo za pravilni odgovor.

Razen če ni gej, poročen ali mrtev …

… moraš z njim na zmenek, drugače te prijatelji lahko označijo za izbirčno in neverjetno zahtevno.

Poročena ženska vas bo določila v eno izmed dveh skupin: uboge ali nevarne neporočene ženske

Te sposobnosti nimajo poročeni moški, ampak le njihove žene. V družbi se vedno lahko zgodi, da sedite ob poročeni ženski, ta pa bo zelo hitro ocenila ali ste nevarna ali pa samo uboga ženska, ki se do zdaj še ni poročila. In nikoli ne bo pozabila na večno vprašanje: »Zakaj do zdaj še nisi poročena?«

Če tečete za moškim, pomeni, da on beži od vas

Nikoli ne pozabite na pregovor, da se za moškim in avtobusom nikoli ne teče! To je čista resnica. Če se vam moški ne javi in bi se moral, še malo počakajte, nato pa pojdite z življenjem dalje. V življenju takega človeka ne potrebujete. Pika!

Nič ni bolj neobveznega, kot priložnostni seks

Če ste že kdaj doživeli priložnostni seks, je bilo zato, ker ste bili osamljeni, pod vplivom alkohola ali česa tretjega, kar je prav tako slabo, kot prvo. Iz priložnostnega seksa nikoli ne boste odšle kot zmagovalci, saj se boste počutili še bolj osamljeni in prizadeti. Dame, s svojim srcem ravnajte previdno!

Kadar ljudje rečejo, da ste pogumni, tega ne vzemite kot kompliment

Najbolj pogosto vas označijo za pogumne, ker se vas bojijo. Verjetno ste že slišali od ljudi, kako ste pogumni, da živite sami. To lahko rečejo samo ljudje, ki se bojijo samote in si vas v svojih glavah že predstavljajo kot čudaško samsko žensko z desetimi mačkami.

Ste ponosni na to, da ne zavidate ljudem v zvezah

To je zato, ker ste se do zdaj že naučili, da nimate pojma, kaj se dogaja v skupnosti dveh oseb. Navzven sta videti popolno, kaj pa se dogaja v njunih glavah in za zaprtimi stenami, pa vesta samo onadva.

Moške ne zanima vaš celulit

Ne zanimajo jih niti vaše gubice. Zaupajte nam! Če pa imate ob sebi človeka, ki vam bo rekel, da ste se zredili in imate celulit ter gube, pomeni, da je z vami samo zato, ker ste njegova trofeja – lepa ženska, ki jo rad razkazuje. Ni nam treba poudarjati, da tak moški nikakor ni za vas!

Zmenki so prava nočna mora

Za ljudi v srednjih letih, so zmenki prava nočna mora. Si predstavljate, da ste na zmenke hodili v 90-ih letih prejšnjega stoletja, zdaj pa ste ponovno v situaciji, ko morate to ponovno storiti. Od takrat so se stvari bistveno spremenile. Nekoč je stavek: «Pojdiva na pijačo,« pomenil točno to, danes pa za njim stoji veliko več …

Pozor, dobrota in prijaznost sta pozabljena

Ne morete verjeti, kako vse vodi v seks, saj je na »trgu« veliko ljudi, ki iščejo prav to. In potem se zaveste, da ste na tem trgu tudi vi. Skoraj vsak dan lahko slišite svojo poročeno prijateljico, da bi same naredile točno to, če bi bile samske in vas nagovarjajo, da to storite tudi vi, tudi če vam ni do tega.

Vprašanja in načrtovanja se samo kopičijo

Če ste ga srečali v 42. letu, on pa ima 43, se zabavata leto dni, kar pomeni, da bi se lahko poročila pri vaših 43. letih. Boste lahko še rodili otroka pri 43? Kaj, če njemu ni za otroke? Kaj, če ne zdrži več v postelji, ker se mu bližajo 50. leta? Kaj, če ima otroke iz prvega zakona? Ste postali previdni ali obupani? Kaj, če se nikoli ne pojavi? Bodo vsi mislili, da sem lezbijka, če se nikoli ne poročim?

6 pametnih odgovorov na vprašanja radovednežev o vašem spolnem življenju:

»Zelo intimen. Kakšno pa je tvoje spolno življenje?«
»Trenutno spim z vsemi. Zelo je zabavno!«
Pogledate na uro: »Imam samo še čas za hiter seks, ker že sprašuješ.«
»Odličen! Kakšno pa je vajino spolno življenje po rojstvu otroka? Hočem izvedeti vse podrobnosti!«
»Sem frigidna. Vedno sem bila in to mi odgovarja.« (Nimate pojma, kako je lahko tak pogovor moškim privlačen.)
»Ali si govoril/a z mojo mamo?«
… nikoli več vas ne bodo vprašali kaj takega 🙂

 

Foto: Profimedia