fbpx

10 modnih napak, zaradi katerih nismo videti popolno

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran

Biti popoln 24/7 je zelo težko!

Biti popoln 24/7 je zelo težko in prav zaradi tega se včasih počutimo grozno, kadar zaradi take napake nismo videti, kot bi si želeli. O kakšnih napakah govorimo, si preberite v nadaljevanju.

Izbira v zadnjem hipu

Namesto da zjutraj v naglici vlečemo oblačila iz omare in se odločamo, kaj bi oblekli, si rajši v miru pripravite kombinacijo že prejšnji večer.

fotolia_62581309_subscription_monthly_m

Ne oblačite se skladno z vremenom

Kratka obleka in visoke petke, medtem ko zunaj pada sneg, vas bo prej naredila smešne, kot modne. Spremljajte vremenske napovedi in se oblačite v skladu z vremenom in tako boste videli odlično.

Ne oblačimo se v skladu s priložnostmi

Ubijalsko visoke petke za dnevni sprehod ali kratko krilo za pomemben službeni sestanek? Ne dopustite, da želja po kazanju novega kosa, prevlada nad zdravim razumom.

23-couture-streetstyle-3-w529-h352

Oblačila, ki ne ustrezajo vaši konfekcijski številki in postavi

Vemo, da želite biti v trendu, vendar se morate zavedati, da vam vse pač ne pristaja. Prav tako se ne boste v majici, ki jo imate zelo radi, je pa žal preozka, počutili prijetno in to se vidi tudi navzven.

Izogibanje modnim dodatkom

V priljubljenih hlačah in navadnem puloverju ste lahko videti odlično, vendar boste z izbiro pravih modnih dodatkov, videti še boljše. To je lahko samo en detajl, ki pa mora biti zelo pazljivo izbran.

Kombinacija barv

Vse barve, ki jih kombinirate, se morajo ujemati in skupaj ustvariti harmonijo. Nasprotno ste lahko videti kot papiga, kar si pa si ne želite!

landscape-1477062551-new-maximalism-cover

Kombinacija vzorcev

Če ne veste, kako na pravi način kombinirati vzorce, se rajši odločite samo za enega. Kombiniranje vzorcev namreč ni lahko delo.

Napačen izbor spodnjega perila

Mogoče mislite, da spodnje perilo ni pomembno, saj ga nihče ne vidi, vendar se motite! Sam videz in občutek na vaši koži je še vpliva na vaše počutje. Vsak notranji nemir vpliva na to, kako se počutite, zato ne pustite, da je spodnje perilo eden izmed njih.

Izbira nekakovostnih materialov

Sintetični materiali so poceni, včasih pa so lahko videti še cenejši, kot so. Kadar se jim ne morete izogniti, je prav, da na to pomislite. Na drugi strani so bombaž, šifon, svila, volna in denim dražji materiali, vendar boste v njih videti bolje, dajali pa vam bodo tudi občutek resnične udobnosti.

pfw-phil-oh-day-3-street-style-02

Majhne napake

Pomečkana obleka, madeži, štrleče nitke, luknjice in strgani robovi. Vse to so stvar, ki so pogosto prezrte, vendar jih drugi ljudje lahko zelo hitro opazijo in to zelo slabo vpliva na vaš videz. Tudi kadar gre za vaš najljubši kos, ki ima napako, ga zamenjajte z drugim!

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam