10 Instagram profilov, za vse ljubitelje notranjega oblikovanja

10 Instagram profilov, za vse ljubitelje notranjega oblikovanja

Instagram je pravo mesto, ki lahko prebudi vašo inspiracijo in vas spodbudi, da uredite in okrasite prostor, čisto po svojem okusu. Mnogi oblikovalci in ljubitelji notranjega oblikovanja vsakodnevno posvečajo svojo ljubezen in pozornost notranjosti prostora, kar lahko vidimo tudi na njihovih Instagram profilih.

Različne ideje, tehnike in slogi zadovoljijo vsak okus in proračun. Ravno zaradi tega smo se odločili, da vam predstavimo 10 Instagram profilov, ki so pravi vir idej, ki vam bodo zagotovo služile pri opremljanju vašega doma.

@greyandscout

Lizin profil krasijo fotografije njenega lepega doma, ki je brezhibno urejen v beli, sivi in črno barvi, v kombinaciji z naravnim lesom. Na njenem profilu lahko najdete tudi veliko nasvetov za ureditev prostora, nakupovanje in DIY (naredi sam) tehnik, ki jih lahko uporabite za notranjo opremo.

1a

@homepolish

Ta profil je pravo odkritje. Nadarjeni notranji oblikovalec preoblikuje domove po vsej Ameriki s pomočjo omejenega proračuna. Kaj več bi si lahko še želeli?

2koz

@witanddelight_

Katein okus za oblikovanje in oko za kombiniranje različnih struktur pohištva je tisto, po čemer je njeno delo prepoznavno.

2aa

@amberinteriors

Ta talentirana notranja oblikovalka ima redko sposobnost, ustvari namreč svetel, zračen in minimalističen prostor, ki je hkrati zelo udoben.

4ha

@em_henderson

Ta seznam ne more biti popoln brez omembe Hendersona in njegovega navdihujočega profila, ki ne razočara nikogar, ne glede na to kakšen stil za dekoriranje ima. Tako na svojem blogu, kot tudi Instagramu boste zagotovo našli nekaj zase.

5tz

@jennykomenda

Jenny se ne boji vzorcev in barv in mi jo zaradi tega obožujemo! Sodeluje tudi z revijo Domino, tako da pričakujte profesionalen pristop pri okrasitvi in notranje opreme.

6jj

@hunted_interior

Ta profil je odličen za osebe, ki imajo omejen proračun, saj je Kristin Instagram poln odličnih nasvetov za oblikovanje DIY (naredi sam) tehnike.

7gg

@mr_jason_grant

Mislite, da vaš dom potrebuje odmerek elegance in športnega stila? Ta profil ustvarja priložnostni, udoben prostor, ki predstavlja svoj sproščen avstralski način življenja.

8k

@simplygrove

Imate radi trdno strukturo, nevtralne barve in skandinavsko oblikovanje? Potem je ta profil naravnost za vas, kjer vam talentiran notranji oblikovalec Kristin Grove omogoča, da vidite, kako nastane en sam projekt, med tem, ko deli koristne nasvete za okrasitev in organizacijo prostora.

9hh

@sfgirlbybay

Nikoli nam ni dovolj Victorijinega boho stila. Njen profil je res znak kalifornijskega sonca, ki prinaša vedrino v vsak dom.

10o

Foto: Instagram